Vacature meewerkend voorman

2 november 2020 Vacature meewerkend voorman

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging of wil je een volgende stap maken in je bouw-carrière?  Heb jij de skills van een allround timmerman, neem jij je verantwoordelijkheid en hou je ervan de spin in het web te zijn op de bouwplaats?  Bekijk dan of onze vacature van meewerkend voorman bij jou past!

Jij herkent je in:

Samenwerken en vakmanschap zijn kernwaarden die bij jou passen. Je bent klantgericht en denkt graag creatief mee over het project en de werkzaamheden. Je hebt het in je vingers om zelfstandig verbouwingen en renovaties te leiden, met oog voor detail en kwaliteit. Het begeleiden van de werkzaamheden op de bouwplaats doe je gestructureerd en met overtuiging. Jij voelt je verantwoordelijk om alles tot in de puntjes te verzorgen en begeleiden en denkt graag mee over hoe dingen nog beter kunnen. 

Het team

Het is een hecht team van vaste en flexibele vakkrachten. Onze bedrijf kenmerkt zich door de lange dienstenverbanden en relaties met onderaannemers en partners. De uitvoerder is je direct leidinggevende en de lijnen zijn kort.

Wat bieden wij

Als familiebedrijf (al 75 jaar) bieden wij een prettige, mensgerichte werkomgeving in onderhoud, verbouw en renovatie bij zowel woningbouwverenigingen, vve's, gemeenten, semi-overheid maar ook zakelijke opdrachtgevers en particulieren. De meeste werkzaamheden vinden plaats in de Liemers en Arnhem en omgeving. Je krijgt bij ons een afwisselende functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Daarnaast mag je goede arbeidsvoorwaarden verwachten conform de bouw CAO en eigen vervoer. 

Ben je enthousiast over de functie en ons bedrijf? Stuur dan je sollicitatie naar info@bouwbedrijfubbink.nl. Ook al voldoe je niet aan alle voorwaarden, maar ben je gemotiveerd om te leren dan komen we graag met je in contact.

Terug naar overzicht