Onderhoud

Het onderhouden van uw woning is belangrijk voor een lange levensduur en het behouden van een comfortabel huis. Er zijn verschillende onderhoudsklussen aan uw woning die uitgevoerd moeten worden:

Onderhoud aan kozijnen en deuren

Moet er alleen opnieuw geschilderd worden of zijn ze toe aan reparatie of vervanging? U kunt bij ons terecht voor nieuwe houten, kunststof en aluminium kozijnen en het onderhoud ervan. 

Onderhoud van het dak

Denk hierbij aan het repareren of vervangen van boeiboorden en dakgoten. Ook het controleren van aansluitingen van dak op de schoorsteen of dakkapel en de staat van de dakpannen is onderdeel van dak onderhoud. Bent u toch van plan om onderhoud aan uw dak te laten doen? Misschien is het dan ook het juiste moment voor het plaatsen van een dakraam om meer licht te realiseren in een donkere kamer of zolder. Wilt u de duurzaamheid van uw woning verbeteren? Investeer dan in het isoleren van uw dak.  

Vervangen of vernieuwen beglazing

Ook uw woning voorzien van dubbelglas of nieuwe ramen is een vorm van onderhoud. Door enkel glas te vervangen voor dubbelglas wordt uw huis een stukje duurzamer en bespaart u op de energiekosten. 

Herstellen voegwerk

Goed voegwerk heeft niet alleen een esthetische waarde, maar draagt ook bij aan de duurzaamheid van de woning. Het voegwerk wordt aangebracht om het metselwerk te beschermen en om de gevel te beschermen tegen weersinvloeden. 

Onderhoud klusje inplannen?

Heeft u een onderhoudsklus op stapel staan? Wij komen graag bij u langs om uw wensen te inventariseren. Laat uw gegevens achter in het contactformulier, of stuur een mail sturen naar: info@bouwbedrijfubbink.nl of bel direct: 0316 524733.

Contact opnemen