Ken jij een ervaren timmerman dan kun je €500,- verdienen, ben jij een ervaren timmerman? Dan kun je maar liefst €1000,- verdienen!

Voor de 2 oudste vakmannen van ons team zijn wij op zoek naar vervangers. Na meer dan 40 jaar te hebben gewerkt bij Bouwbedrijf Ubbink gaan deze mannen verdiend met pensioen. Onze projecten lopen natuurlijk wel door en de orderportefeuille blijft maar groeien dus we kunnen wel wat hulp gebruiken!

€500,- verdienen met jouw tip
Ken jij een ervaren voorman timmerman of een allround timmerman of misschien wel allebei? Stuur je tip door naar info@bouwbedrijfubbink.nl en verdien €500,- .*

Ben jij een ervaren timmerman?
Wij kunnen wel wat hulp gebruiken! Nu de vakmannen die meer dan 40 jaar bij ons in dienst zijn geweest met pensioen gaan, zijn we op zoek naar nieuwe vakmensen die ons team komen versterken. Je hoeft geen 40 jaar te blijven, maar het mag wel natuurlijk! De werkzaamheden bij ons zijn divers en de focus ligt op het leveren van kwaliteit. Je komt te werken in een team met loyale collega's, die gemiddeld lang bij ons bedrijf werkzaam zijn. Dat is niet voor niks! De mens staat bij ons centraal, wij zijn graag goed voor onze medewerkers, klanten en leveranciers. Kom je bij ons in dienst en door je proefperiode heen? Dan verdien je eenmalig €1000,- bruto extra! 

Solliciteren
Stuur een mail met je CV en motivatie naar info@bouwbedrijfubbink.nl. Je kunt je mail richten aan Carolien Ubbink. Wil je liever bellen of meer informatie? Dan kun je Carolien bereiken op 0316-524733.

 

*Voorwaarden

  • Voor het verdienen van €500,- moet de persoon in dienst komen bij Bouwbedrijf Ubbink en door zijn proefperiode komen.