Realiseren aanbouw

Heeft u behoefte aan meer leefruimte of mist u een ruimte om uw hobby of werk uit te kunnen voeren? Denk dan eens aan een aanbouw. In deze ingewikkelde tijden op de huizenmarkt, waarbij er een enorme schaarste aan woningen is ontstaan, is het realiseren van een aanbouw voor functionele doeleinden of meer leefruimte een geschikte oplossing om er voor te zorgen dat uw eigen woning weer aan uw eisen voldoet. Daarnaast heeft de Corona- crisis gezorgd dat veel bedrijven thuiswerken zien als het nieuwe normaal. Om goed geconcentreerd uw werk te kunnen doen is het prettig als u een eigen (kantoor)ruimte heeft. Juist een aanbouw is heel geschikt voor het realiseren van een fijne thuiswerkplek. 

Jarenlange ervaring in het realiseren van aanbouwen

Bouwbedrijf Ubbink is specialist in het realiseren van een aanbouw. Onze jarenlange ervaring op dit gebied zorgt er voor dat wij u kunnen voorzien van goed advies en met u mee kunnen denken over de beste oplossing voor uw situatie. Wij blijven ons ontwikkelen op dit gebied en dagen onszelf uit uw wensen uit te voeren tegen een scherpe prijs. Daarnaast willen wij onze klanten blijven verrassen met vernieuwende oplossingen.

Vergunningsvrij aanbouwen

Meestal is het realiseren van een aanbouw vergunningsvrij. Om dit zeker te weten is het verstandig om een vergunningscheck te doen. Dit kan heel eenvoudig, klik hier om direct naar de vergunningscheck te gaan. Een gemiddelde aanbouw achter een woning heeft een afmeting van 6 meter bij 3 meter, deze zijn vaak vergunningsvrij. De doorlooptijd van de bouw van een aanbouw is ongeveer anderhalve maand. Wij kunnen het casco voor u opleveren, zodat u zelf de afwerking verzorgd. Of compleet afgewerkt inclusief tuin- en schilderwerk. 

Meer informatie of een afspraak?

Wilt u meer informatie over een aanbouw voor uw situatie of liever een afspraak om de mogelijkheden te bespreken? U kunt uw wensen invullen in het contactformulier, een mail sturen naar: info@bouwbedrijfubbink.nl of bel direct: 0316 524733.

Contact opnemen