Zakelijk

Door de jaren heen hebben wij voor verschillende bedrijven verbouwingen, renovaties en onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd in de regio de Liemers en Arnhem. Daarnaast werken wij al jaren als vaste partner voor het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden van woningbouwcorporaties en gemeenten uit de regio, zoals Baston Wonen en gemeente Zevenaar. Naast dat u uw pand goed wilt onderhouden dwingt de overheid u ook om uw pand steeds aan te passen aan nieuwe eisen en normen op het gebied van duurzaamheid. Ook hierin denken wij graag met u mee.

Onze kracht ligt vooral bij werkzaamheden als:

Het uitbreiden van een kantoorpand of werkplaats

Moet er meer ruimte gecreëerd worden om de groei van uw organisatie te huisvesten? Dat zijn werkzaamheden waarin Bouwbedrijf Ubbink haar sporen verdiend heeft. Voor verschillende bedrijven hebben wij uitbreidingen gerealiseerd.

Complete renovatie

Heeft u een pand gekocht die volledig gerenoveerd moet worden? Wij denken graag mee over de mogelijkheden. Met het volledig renoveren van panden hebben wij de meeste ervaring. We pakken het grondig aan zodat uw pand klaar is voor de toekomst en weer voldoet aan de geldende wet- en regelgeving.

Verbouwing pand

Krijgt uw pand of een gedeelte een nieuwe bestemming? Ook hierin voorzien wij u graag van advies. Wij hebben regelmatig panden een nieuwe bestemming gegeven, bijvoorbeeld een winkel omgebouwd tot luxe kapsalon en schoonheidssalon.

Werkzaamheden voor woningbouwcorporaties

Als vaste partner ontzorgen wij compleet op onderhoudsgebied, dit gaat van klachtenonderhoud, het realiseren van een nieuwe badkamer of keuken tot het compleet renoveren van een woning. Onze missie is om op betaalbare wijze de woningen zo snel mogelijk weer verhuur klaar te maken. Door onze jarenlange ervaring zijn wij sterk in het meedenken in kosten efficiënte oplossingen.

Maak een afspraak

Bouwbedrijf Ubbink komt graag langs om voor uw situatie een goed advies te geven. U kunt uw wensen invullen in het contactformulier, een mail sturen naar: info@bouwbedrijfubbink.nl of bel direct: 0316 524733.

Contact opnemen