Renovatie

Heeft u een nieuw huis gekocht en moet deze worden opgeknapt? Wij denken graag met u mee en nemen u al het werk uit handen. Wij zijn ervaren in het uitvoeren van complete renovaties, van badkamer en keuken renovaties tot het vernieuwen van een dak tot de woning voorzien van een volledig nieuwe indeling. Het realiseren van prachtige aanbouwen en uitbreidingen is onze specialiteit. Alle bijhorende werkzaamheden kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Wij werken al jaren samen met vaste partners voor o.a. het aanleggen of vernieuwen van de elektra van uw woning. Ook voor stuc- en schilderwerk hebben wij betrouwbare en vakkundige partners.  

Het renoveren van een woning: hoe wij werken

Bij het renoveren van uw woning komt een hoop kijken. Vooral als het gaat om een grote renovaties dan is het prettig om te werken met een stappenplan en strakke planning. Alle vakmannen moeten op het juiste moment aanwezig zijn. Wij helpen u hier graag mee. Waarschijnlijk heeft u al in uw hoofd uitgedacht wat het eindresultaat moet worden, heeft u een budget vastgesteld en misschien al een tekening laten maken. U zoekt alleen nog een uitvoerende partij om aan de slag te gaan. 

Als u een afspraak maakt met bouwbedrijf Ubbink mag u het volgende verwachten:

Wij komen bij u langs om de situatie te bekijken en om uw wensen op papier te zetten. Op het moment als wij bij u zijn geven wij graag bouwkundig advies passend bij uw situatie en wensen. Wij werken uitsluitend met vakmensen uit de praktijk, zodat wij al onze klanten van het juiste advies kunnen voorzien. Voor het grootste gedeelte van de renovatiewerkzaamheden kunnen wij een globale inschatting maken en ook alternatieven benoemen. Wij merken dat onze klanten dat prettig vinden omdat ze dan al snel weten waar ze aan toe zijn en in kunnen schatten of het wensen- en eisenpakket past binnen het budget. 

Offerte

Na ons bezoek gaan wij aan de slag met het maken van een offerte. Afhankelijk van de grote van de renovatie kan dit nog wel een tijdrovend klusje zijn. Er moeten berekeningen gemaakt worden van de hoeveelheid materialen die moeten worden ingekocht. Als we tijdens ons gesprek gesproken hebben over verschillende alternatieven, dan werken wij die ook uit. 

Planning

Als de offerte akkoord is gaan we aan de slag met het maken van een planning. Het is belangrijk om de verschillende werkzaamheden goed op elkaar af te stemmen. Daarnaast is prettig als u uw buren kunt informeren in het geval er werkzaamheden gaan plaatsvinden die voor (geluids)overlast kunnen zorgen. Als de planning rond en akkoord is gaan we aan de slag.

Renovatie plannen?

Plannen om uw badkamer, keuken, toilet, dak of complete woning te renoveren? Maak direct een afspraak. U kunt uw wensen invullen in het contactformulier, een mail sturen naar: info@bouwbedrijfubbink.nl of bel direct: 0316 524733

Contact opnemen