Verbouw

Heeft u een nieuwe woning gekocht maar is een verbouwing nodig om het volledig te laten voldoen aan uw wensen? Of woont u al jaren met plezier in uw woning, maar is de badkamer of keuken aan vernieuwing toe? Dan bent u bij bouwbedrijf Ubbink aan het juiste adres. Wij zijn specialist op het gebied van het verbouwen en renoveren van woningen en denken graag met u mee. Wij realiseren verbouwingen voor elk budget.

Wij hebben ook veel ervaring in het aanpassen van woningen voor minder valide mensen en het realiseren van levensloopbestendige aanpassingen, zodat mensen zelfstandig kunnen blijven wonen. Drempels nivelleren, badkamer of toilet aanpassen, beugels en leuningen plaatsen, deurbel of alarminstallatie, deuren verbreden. Allerlei mogelijkheden om veilig en vertrouwd te kunnen blijven wonen.

Waar kunt u aan denken bij het verbouwen van uw woning:

Het plaatsen van een schuifpui

Wilt u de perfecte verbinding creëren van uw woonkamer naar de tuin? Dan is vervangen van de buitendeur(en) voor een schuifpui een ideale oplossing. Met een dubbele schuifpui creëert u nog meer ruimte, omdat u een nog grotere opening creëert. Een bijkomend voordeel is de grote hoeveelheid licht die uw woning binnenkomt. 

Vernieuwen van kozijnen

Er zijn verschillende redenen om de kozijnen van uw woning te vervangen. Het kan zijn dat u graag uw houten kozijnen wilt vervangen voor onderhoudsarme kunststof of aluminium kozijnen. Of juist vanwege de uitstraling van uw woning, aluminium kozijnen is de trend van de afgelopen jaren. U creëert er een strakke moderne uitstraling mee. In de praktijk is onze ervaring dat veel mensen het liefste kiezen voor houten kozijnen. Ze vinden de uitstraling mooier dan van kunststof kozijnen. Het is maar net waar uw voorkeur naar uitgaat. U kunt bij ons terecht voor houten, kunststof en aluminium kozijnen.

Lichtstraten

Wilt u meer licht in uw woning of aanbouw? Met een lichtstraat brengt u enorm veel licht in uw woning. Er zijn verschillende mogelijkheden, wij informeren u graag. 

Nieuwe keuken

Bij het kopen van een nieuwe woning is de keuken niet altijd uw smaak of misschien wilt u liever een open keuken en moet daarvoor een muur worden verwijderd. Het moet niet alleen mooi zijn, maar ook praktisch. Er komt ongemerkt een hoop bij kijken, zoals het aanpassen van het leidingwerk tot het maken van de doorbraak.  Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. 

Vloerverwarming

Steeds meer mensen kiezen voor vloerverwarming, dat begrijpen wij wel. Het is een heerlijk comfortabele warmte. Bij een bestaande vloer kunt u kiezen om de vloerverwarming te laten infrezen of de complete smeervloer te laten vervangen. Heeft u ook al nagedacht over de nieuwe vloer? Beton, gietvloeren en stenen tegels zijn het best te combineren met vloerverwarming. PVC is ook een goede keuze, dit type vloer is relatief dun hierdoor komt de warmte er goed door. 

Extra slaapkamers

Voor het realiseren van extra slaapkamers kunt u denken aan het plaatsen van een dakraam, dakkapel of u kunt kiezen voor een compleet nieuwe indeling van de verdieping. U kunt bijvoorbeeld 1 slaapkamer opsplitsen en er twee slaapkamers van maken en extra ruimte realiseren door een dakkapel te plaatsen. U kunt ook kiezen voor een dakopbouw, daarmee creëert u een hele nieuwe verdieping. Afhankelijk van uw budget zijn er dus veel verschillende opties te bedenken. 

Nieuwe badkamer of toilet

Het vernieuwen van de badkamer of toilet is één van de meest voorkomende verbouwingen. Bij het vernieuwen van een badkamer komt een hoop kijken, gemiddeld duurt de verbouwing twee weken. En dit is nog afhankelijk van de wensen, want in sommige gevallen kiezen mensen er voor om de badkamer uit te breiden door een stuk van een slaapkamer of gang er bij te betrekken. Het renoveren van een toilet kan in ongeveer een week gerealiseerd worden. 

Het proces

Onze ervaring is dat het aanpassen van verschillende onderdelen van een woning vaak tegelijk gebeurd. Als het een wordt aangepast heeft dat vaak gevolgen voor het andere. Daarom komen wij graag bij u langs om de situatie te bekijken en onze ideeën met u te delen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij van verschillende ideeën een globale inschatting geven van de kosten, zodat u goed weet waar u aan toe bent. Als we goed begrepen hebben wat uw wensen zijn werken wij deze uit in offerte en als het nodig is wordt er een tekening gemaakt. 

Goed advies

Bouwbedrijf Ubbink komt graag langs om voor uw situatie een goed advies te geven. U kunt uw wensen invullen in het contactformulier, een mail sturen naar: info@bouwbedrijfubbink.nl of bel direct: 0316 524733.

Contact opnemen